Evenementenlocatie

Evenementenlocatie

Dé evenementenlocatie van Zeeland

Een evenement draait om de indruk en beleving van de doelgroep. Ons team helpt je om de juiste sfeer te neet te zetten voor de doelgroep wat resulteert in een onvergetelijk event!

De evenmentenlocatie beschikt over een ruime foyer variërend voor 50 tot 500 personen met een grote bar in combinatie met keuken en een expohal van 1.375 m², Samen goed voor ruim 2.500 m² aan kansen en mogelijkheden!

Jaarlijks vinden tientallen evenementen plaats en beschikken we over een schat aan kennis en ideeën die we graag delen. Onze specialisten denken graag mee hoe je een unieke beleving kunt bieden aan jouw gasten.

Een waanzinnig evenement begint met een perfecte voorbereiding. Wij gaan graag met je in gesprek om de doelstellingen voor jullie evenement te bespreken. Onze eventprofessionals ondersteunen je graag met het organiseren van een evenement en nemen waar nodig zaken uit handen! Samen zetten wij een onvergetelijk evenement neer, perfect van begin tot eind!

1.375 m² multifunctioneel vloeroppervlak. uitbreidbaar tot 2.500 m² dé plek voor publieks- en bedrijfsevenementen

Op zoek naar een veelzijdige evenementenlocatie voor een publieks- of bedrijfsevenement? Kom dan eens langs voor een kennismaking met evenementenlocatie Studio A58 Middelburg! 

Van congressen, beurzen, diners en personeelsfeesten tot complete (concert)shows en (dans)feesten. Studio A58 biedt veel mogelijkheden om spraakmakende evenementen waar te kunnen maken. Kleine of grote gezelschappen? Er staat een enthousiast, multidisciplinair en ervaren team met een grote passie in evenementenorganisatie voor je klaar om jullie ideeën waar te kunnen maken! De doelgroep en de doelstellingen voor het evenement zijn onze uitgangspunten. Met ons enthousiasme, professionaliteit en persoonlijke aandacht garanderen wij een succesvol evenement.

De expohal (1.25 m², 10 meter hoog) is zeer geschikt voor evenementen met grote bezoekersstromen. Zo zijn opvolgende evenementen mogelijk en beschikt de expohal over een grote transportdeur, waardoor grote voertuigen en objecten moeiteloos naar binnen kunnen. Onze ervaren eventmanagers helpen je graag mee om een succesvolle event te organiseren. Uiteraard zijn de hallen van alle gemakken voorzien zoals water, elektra en internet. 

Combinaties mogelijk met andere ruimtes

De expohal is uitstekend te combineren met voyer ruimte (1.185 m2, 4 meter hoog) . Zo ontstaat een vloeroppervlak van meer dan 2.500 m². 

Centraal gelegen, goed bereikbaar, vrij parkeren

Studio A58 ligt in Middelburg, perfect bereikbaar, direct aan de A58, centraal in Zeeland. Gasten kunnen gratis parkeren. 

 

Kunnen wij u helpen?

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.
Toestemming voor het verwerken van de gegevens
Wij helpen
U graag verder

Een rondleiding, vraag of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij bellen je graag terug.

Event

Een evenement draait om de indruk en beleving van de doelgroep. Ons team helpt je om de juiste sfeer te neet te zetten voor de doelgroep wat resulteert in een onvergetelijk event!

Lees meer

Congres

Op zoek naar een veelzijdige locatie voor jouw congres? Studio A58 beschikt over twee zalen met een grote capaciteit voor plenaire bijeenkomsten.

Lees meer

Beurs

Op zoek naar een veelzijdige beurslocatie voor een zakelijke beurs of expositie? Kom dan eens langs voor een kennismaking met beurslocatie Studio A58!

Lees meer

Dit is Studio A58

Locatie

Ligging direct naast de A58

Locatie

Eventhal 1.375m2

Locatie

Multifunctionele sfeervolle foyer 1.125 m2

Locatie

Catering & Horeca op maat

Locatie

Gratis parkeren

Locatie

Totaal oppervlakte 2.500m2

De ruimte voor elk event

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Volg Studio A58

Studio A58

Podium 23
4338 WV  Middelburg

+31 (0)118 659 666
info@studioA58.nl