Multifunctioneel congrescentrum

Multifunctioneel congrescentrum

Multifunctioneel congrescentrum

Op zoek naar een veelzijdige locatie voor jouw congres? Studio A58 beschikt over twee zalen met een grote capaciteit voor plenaire bijeenkomsten. De zalen zijn uitstekend in grootte aan te passen voor break-out sessies en workshops. Studio A58 heeft zaal van ruim 1.375 m² met een capaciteit van 1.200 bezoekers. Tevens kan de ruimte uitstekend ingericht worden in een theater of black box opstelling. De foyer ruimte is te koppelen als ontmoetingsplek of workshopruimtes. Vele mogelijkheden in de uitvoering van de eventzaal voor een groot podium, arena of tribune opstelling. De sfeer in de zalen proeven? Kom eens langs voor een kennismaking met evenementenlocatie Studio A58!

Er staat voor je een ervaren team met een grote passie in evenementenorganisatie klaar om jouw ideeën te verwezenlijken. De doelgroep en de doelstellingen voor jouw evenement zijn daarbij onze uitgangspunten. Door onze creativiteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht garanderen wij je een succesvol congres! Bij congressen draait het om de boodschap en om de juiste sfeer. Ons team helpt je om die sfeer goed over te brengen bij jouw gasten!

Het perfecte congres begint met de perfecte voorbereiding. Wij gaan graag met je in gesprek om de doelstelling(en) voor het congres te bespreken.

Centraal gelegen, goed bereikbaar, vrij parkeren

Studio A58 ligt in Middelburg, perfect bereikbaar, direct aan de A58, centraal in Zeeland. Gasten kunnen gratis parkeren. 

Kunnen wij u helpen?

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.
Toestemming voor het verwerken van de gegevens
Wij helpen
U graag verder

Een rondleiding, vraag of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij bellen je graag terug.

Event

Een evenement draait om de indruk en beleving van de doelgroep. Ons team helpt je om de juiste sfeer te neet te zetten voor de doelgroep wat resulteert in een onvergetelijk event!

Lees meer

Congres

Op zoek naar een veelzijdige locatie voor jouw congres? Studio A58 beschikt over twee zalen met een grote capaciteit voor plenaire bijeenkomsten.

Lees meer

Beurs

Op zoek naar een veelzijdige beurslocatie voor een zakelijke beurs of expositie? Kom dan eens langs voor een kennismaking met beurslocatie Studio A58!

Lees meer

Dit is Studio A58

Locatie

Ligging direct naast de A58

Locatie

Eventhal 1.375m2

Locatie

Multifunctionele sfeervolle foyer 1.125 m2

Locatie

Catering & Horeca op maat

Locatie

Gratis parkeren

Locatie

Totaal oppervlakte 2.500m2

De ruimte voor elk event

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Volg Studio A58

Studio A58

Podium 23
4338 WV  Middelburg

+31 (0)118 659 666
info@studioA58.nl