Beurslocatie

Beurslocatie

Flexibele beurslocatie

Op zoek naar een veelzijdige beurslocatie voor een zakelijke beurs of expositie? Kom dan eens langs voor een kennismaking met beurslocatie Studio A58!  Wij bieden jouw beursbezoekers vrij parkeren. 

De 2.500m2 vrije vloer geeft je veel vrijheid om jouw beurs in te richten. Allerlei soorten vloerplannen zijn mogelijk. Zo kan je kiezen voor een groot plenair gedeelte, of juist voor veel intieme hoeken. De mogelijkheden zijn oneindig!

De evenementenlocatie beschikt over een ruime foyer variërend voor 50 tot 500 personen met een grote bar in combinatie met keuken en een expohal van 1.375 m², Samen goed voor ruim 2.500 m² aan kansen en mogelijkheden!

De perfecte beurs begint met de perfecte voorbereiding. Wij gaan graag met je in gesprek om de doelstelling(en) voor de beurs te bespreken. Ons ervaren team heeft ervaring met verschillende typen beurzen. Zo kunnen wij jou goed adviseren hoe je een beurs creëert die aansluit bij de boodschap én bij je gasten. 

Centraal gelegen, goed bereikbaar, vrij parkeren

Studio A58 ligt in Middelburg, perfect bereikbaar, direct aan de A58, centraal in Zeeland. Gasten kunnen gratis parkeren. 

Kunnen wij u helpen?

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.
Toestemming voor het verwerken van de gegevens
Wij helpen
U graag verder

Een rondleiding, vraag of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij bellen je graag terug.

Event

Een evenement draait om de indruk en beleving van de doelgroep. Ons team helpt je om de juiste sfeer te neet te zetten voor de doelgroep wat resulteert in een onvergetelijk event!

Lees meer

Congres

Op zoek naar een veelzijdige locatie voor jouw congres? Studio A58 beschikt over twee zalen met een grote capaciteit voor plenaire bijeenkomsten.

Lees meer

Beurs

Op zoek naar een veelzijdige beurslocatie voor een zakelijke beurs of expositie? Kom dan eens langs voor een kennismaking met beurslocatie Studio A58!

Lees meer

Dit is Studio A58

Locatie

Ligging direct naast de A58

Locatie

Eventhal 1.375m2

Locatie

Multifunctionele sfeervolle foyer 1.125 m2

Locatie

Catering & Horeca op maat

Locatie

Gratis parkeren

Locatie

Totaal oppervlakte 2.500m2

De ruimte voor elk event

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Volg Studio A58

Studio A58

Podium 23
4338 WV  Middelburg

+31 (0)118 659 666
info@studioA58.nl