Banenmarkt

Banenmarkt "Werken in Zeeland."

Op dinsdag 22 januari 2019 organiseert LMG  in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de banenmarkt "Werken in Zeeland." Tijdens de banenmarkt Werken in Zeeland kom je in contact met topwerkgevers, laat je je cv checken, volg je interessante workshops en maak je een professionele foto van jezelf! 

Praktische informatie

De banenmarkt "Werken in Zeeland" vindt plaats op dinsdag 22 januari 2019 vanaf 09:00 tot 14:00 in Studio A58 in Middelburg. De toegang tot de beurs is gratis, bij binnenkomst staat er een kopje koffie of thee voor u klaar. 
Studio A58 is gemakkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Voor wie met de auto komt is er gratis parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer, kijk dan op www.9292.nl voor de actuele vertrektijden. 

  Workshop "Een nieuw beroep"  UWV

Bent u op zoek naar een ander beroep? Verwacht u dat terugkeer in uw eigen vakgebied lastig zal zijn? De workshop “een nieuw beroep” is bedoeld om inspiratie op te doen om u ook op andere sectoren en beroepen te oriënteren. Na de workshop zijn onze adviseurs bereid om met u te kijken naar openstaande vacatures en wellicht kunt u zelf op de banenmarkt gelijk wat werkgevers uit andere sectoren bezoeken.

Aanmelden voor de workshop

Workshop van 10:30          Workshop van 11:30          Workshop van 12:30 

 Workshop "Succesvol naar werk over de grens"  EURES

Als EU-burger heb je het recht om in een andere EU-lidstaat te werken onder dezelfde voorwaarden als iemand die in dat land woont. Veel werkgevers staan open voor personeel uit een ander land. Zo ook in België. Steden als Gent, Brugge en Antwerpen liggen om de hoek. We komen er graag voor een dagje uit. Maar wist je dat er in België goede baankansen zijn in diverse sectoren? In deze workshop krijg je praktische tips over hoe je succesvol werk kunt vinden over de grens en leer je wat je wel en vooral niet moet doen om in de smaak te vallen bij onze zuiderburen. De presentatie wordt verzorgd door Martin Rijk, EURES-adviseur bij UWV.

Aanmelden voor de workshop

Workshop van 09:45          Workshop van 13:00

  CV-Check

Wil jij een onuitwisbare indruk maken met jouw cv? Tijdens de banenmarkt Werken in Zeeland kun je jouw cv gratis laten checken!

  Professionele foto  

Is de foto op je cv of LinkedIn profiel onprofessioneel, verouderd of niet representatief? Geen probleem! Op de banenmarkt Werken in Zeeland kun je gratis een professionele foto laten maken. De fotograaf is aanwezig om de volgende tijden:

Van 09:00 tot 10:30
Van 10:45 tot 12:00
van 12:30 tot 14:00

Deelnemende bedrijven:

Abemec  10
Accon AVM  25
ADRZ Techniek  23
Allévo  32
Broadcast Partners  40
Colsen  38
Croonwolter&dros  42
De Pooter Personeelsdiensten                      14
DIT Services B.V.              6
EURES  48
Feyter Group  13
Fletcher Hotels  9
Flexibility Uitzendbureau ZWN  1
FMJ E&I Zeeland B.V.   45
GR de Bevelanden  37
4U Group Personeelsdiensten  44
Indaver  16
Jobmaniac  15
Kinderopvang Walcheren  28
Lamb Weston/ Meijer  18
Levelplus  20
Leerwerkloket Zeeland   47
Linex Prefab Daksystemen B.V.   4
Maintec  7
Modoc 8
MVH Detachering Kantoor  12
Poppe Installatietechniek  26
Profielnorm B.V.  2
RAAAK Personeel  24
RedBrook & Blauwbroek  21
Roompot Vakanties  39
Sagro  22
Sandee Hoveniers B.V.  17
Sauer & Oonk Notarissen  19
Schipper/ Sigma  3
Solar2Enjoy Zeeland  11
SVRZ   31
Syndus Group  5
Truck Wash 1  43
UWV  47
ViaZorg  29/30
Vlaeynatie  41
Werken voor Zeeland  36
WVO Zorg  27
Zebra Flex B.V.  46
ZeeuwseVacaturebank.nl  35
ZorgSaam  34
Zorgstroom 33

Plattegrond Banenmarkt

Partners

UWV
UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Wij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet. Daarnaast bieden wij arbeidsmarkt- en gegevensdiensten. We voeren deze diensten uit als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Kijk op www.uwv.nl voor meer informatie. 

ZeeuwseVacaturebank.nl
Alle Zeeuwse vacatures, opdrachten en stages (WO, HBO & MBO) goed selecteerbaar op één centrale plek. Eindelijk! Zeeuwse werkgevers plaatsen altijd gratis op ZeeuwseVacaturebank.nl, om te laten zien dat er veel mooi werk is in Zeeland. Doet u mee? Al bijna 700 Zeeuwse werkgever gingen u voor.

LMG Strategie + Creatie
LMG is het reclamebureau voor reclame, communicatie, merkontwikkeling, grafische vormgeving en webdesign. Bij LMG is ondernemen werken met ambitie. Verder gaan dan anderen, om zo resultaat te behalen. Vanuit Goes in Zeeland werken ze, als reclamebureau, samen met hun klanten om de doelstellingen te realiseren. LMG ondersteunt organisaties, nationale en regionale bedrijven met strategische merkidentiteiten, reclamecampagnes, social media campagnes, websites, online middelen en grafisch design.

                               

Wanneer?
di 22 januari 2019

Tijden:
09:00 tot 14:00

Prijzen:
De toegang tot de beurs is gratis

De ruimte voor elk event

Onze event managers geven je graag meer informatie over de mogelijkheden

Febe de Krijger
Febe de Krijger
Event manager
Bel mij terug
Erik Voerman
Erik Voerman
Event manager
Bel mij terug

Volg Studio A58

Studio A58

Podium 23
4338 WV  Middelburg

0113 70 02 90
erik@lmg.nl