Banenmarkt 'Werken in Zeeland'

Op donderdag 23 mei 2019 organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl voor de derde keer de banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Hier kom je in contact met topwerkgevers, laat je je cv checken, volg je interessante workshops en laat je een professionele foto van jezelf maken! 

 

Praktische informatie

De banenmarkt 'Werken in Zeeland' vindt plaats op donderdag 23 mei 2019 vanaf 09:00 tot 14:00 in Studio A58 in Middelburg. De toegang tot de beurs is gratis, bij binnenkomst staat er een kopje koffie of thee voor u klaar. 
Studio A58 is gemakkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Voor wie met de auto komt is er gratis parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer, kijk dan op www.9292.nl voor de actuele vertrektijden. 

 

  Workshop 'Een nieuw beroep' - UWV

Bent u op zoek naar een ander beroep? Verwacht u dat terugkeer in uw eigen vakgebied lastig zal zijn? De workshop “een nieuw beroep” is bedoeld om inspiratie op te doen om u ook op andere sectoren en beroepen te oriënteren. Na de workshop zijn onze adviseurs bereid om met u te kijken naar openstaande vacatures en wellicht kunt u zelf op de banenmarkt gelijk wat werkgevers uit andere sectoren bezoeken.

Aanmelden voor de workshop

Workshop van 10:30          Workshop van 11:30          Workshop van 12:30 

 

  CV-Check

Wil jij een onuitwisbare indruk maken met jouw cv? Tijdens de banenmarkt Werken in Zeeland kun je jouw cv gratis laten checken!

 

  Professionele foto  

Is de foto op je cv of LinkedIn profiel onprofessioneel, verouderd of niet representatief? Geen probleem! Op de banenmarkt Werken in Zeeland kun je gratis een professionele foto laten maken.

 

  Make-up advies en haarstyling

Make-up advies op maat door visagisten en hairstylisten van De School van Mieke Petiet.
U kunt hier o.a. terecht voor uw wenkbrauwen, blush technieken, oogmake-up, lips, foundation en kleurenleer.
Tevens kunnen er kapsels worden gestijled in verschillende facetten, u kunt hier denk aan opsteken, föhnen etc. 
 

Bestel je gratis E-Ticket

 

 

 

Deelnemers

Onderstaand vind je een voorlopig overzicht van de bedrijven die deelnemen aan de banenmarkt 'Werken in Zeeland'. 

Plattegrond Banenmarkt


Partners

UWV
UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Wij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet. Daarnaast bieden wij arbeidsmarkt- en gegevensdiensten. We voeren deze diensten uit als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Kijk op www.uwv.nl voor meer informatie. 

ZeeuwseVacaturebank.nl
Alle Zeeuwse vacatures, opdrachten en stages (WO, HBO & MBO) goed selecteerbaar op één centrale plek. Eindelijk! Zeeuwse werkgevers plaatsen altijd gratis op ZeeuwseVacaturebank.nl, om te laten zien dat er veel mooi werk is in Zeeland. Doet u mee? Al bijna 700 Zeeuwse werkgever gingen u voor.

LMG Strategie + Creatie
LMG is het reclamebureau voor reclame, communicatie, merkontwikkeling, grafische vormgeving en webdesign. Bij LMG is ondernemen werken met ambitie. Verder gaan dan anderen, om zo resultaat te behalen. Vanuit Goes in Zeeland werken ze, als reclamebureau, samen met hun klanten om de doelstellingen te realiseren. LMG ondersteunt organisaties, nationale en regionale bedrijven met strategische merkidentiteiten, reclamecampagnes, social media campagnes, websites, online middelen en grafisch design.

Bestel je gratis E-Ticket


                               

Wanneer?
do 23 mei 2019

Tijd:
Van 09:00 tot 14:00 uur.

Prijzen:
De toegang tot de beurs is gratis.

De ruimte voor elk event

Onze event managers geven je graag meer informatie over de mogelijkheden

Febe de Krijger
Febe de Krijger
Event manager
Bel mij terug
Erik Voerman
Erik Voerman
Event manager
Bel mij terug

Volg Studio A58

Studio A58

Podium 23
4338 WV  Middelburg

0113 70 02 90
erik@lmg.nl